Brawl Stars Hack

Op zoek naar cheats of een Brawl Stars hack? Check deze nieuwe download!

Brawl Stars is een van de nieuwste online games welke een paar uit is. Het is gemaakt door de maker van Clash Royale: Speelplezier gegarandeerd dus!

Ook nieuw: Brawl Stars hack!

Het was natuurlijk slechts een kwestie van tijd voordat er een Brawl stars hack zou verschijnen. En there it is!

Het mooie aan Brawl Stars is dat de game nog erg nieuw is. Dit betekent dat er nog vele bugs en loopholes inzitten waar gebruik van gemaakt kan worden. Zo scoor je als speler voordelen ten opzichte van anderen!

Met zo’n hacker kun je snel de volgende voordelen scoren:

  • Gratis edelstenen
  • Levelpacks activeren
  • Brawl Boxes krijgen

Levelpacks in Brawl Stars

Met levelpacks kun je jouw karakter en hele game ervaring een boost geven. Normaal moet je deze kopen, met een hack kun je er nu nog gratis aankomen.

Profiteer daarvan: Het is een kwestie van tijd voordat deze hack gedicht wordt door de maker van Brawl Stars!

Brawl Stars: Hoe werkt de nieuwe game?

Het zal je niet verbazen dat Brawl Stars net zo verslavend is als games zoals Clash Royale of Clash of Clans. Het werkt alleen wel iets anders..

Hoe? In plaats van tegen elkaar te strijden moet je in Brawl Stars met elkaar ten strijde gaan. Samenwerken is een van de belangrijkste dingen in de game.

Een ander verschil is dat je deze game niet van bovenaf bestuurt maar via Point of View (POV). Met je linkervinger laat je je karakter lopen en met je rechtervinger kun je jouw wapens bedienen.

Wat moet je doen in de game?

Je speelt de game met 2 teams tegen elkaar. In het midden van het level liggen in totaal 10 edelstenen. Die moet jij met je team als eerste alle 10 weten te veroveren. Als dit is gelukt met jouw team ben je de winnaar van de pot!

Heeft een tegenstander een edelsteen te pakken? Door hem neer te schieten kun je zijn edelsteen afpakken. Dit is één van de meest gebruikte tactieken overigens: Jezelf ergens verstoppen en daarna iemand met een edelsteen aanvallen en afpakken 😉

Hack downloaden

Premium download:

Dit is een exclusieve & premium download. Het werkt zo: Jij voltooid een actie en daarna wordt de download vrijgegeven. Nu kun je het pakket downloaden en gebruiken. Alvast bedankt. 🙂

Bestand is gecheckt op Virussen, spyware & malware!


47 gedachten over “Brawl Stars Hack”

Plaats een reactie